Varför känns alla utbytesstudenter så stora?

Har suttit och tittat runt på bloggar och videobloggar från utbytesstudenter som är iväg nu, och alla känns så stora, så vuxna. Fast jag vet att de är som jag, eller ett år äldre, och det är inte mycket skillnad över huvud taget. Undrar om jag kommer vara "stor" när jag är där borta?

Vad frustrerande.

Sitter och tittar på Harry Potter på TV, femman, dvs Fenixorden. Det är någon ny textning och min gissning är att den som textat varken läst böckerna eller sett filmerna för det är en massa fel överallt. Grawp. UGGLAN istället för GETTER ("Owls" på engelska översatt till G.E.T - grundexamen i trolldomskonst).
   Suck. Vad irriterande, hela alltihopa kajkar ihop sig pga det.


YFU slog en liten trudellut till mig för en timme sedan...

... men jag hörde det inte och när jag kollade upp numret på datorn och såg vilka det var blev jag jätteglad och tänkte ringa upp, men vad sjutton, "nummret har upphört", fick jag till svar från hon som alltid pratar... Lite konstigt var det.
   Får väl vänta på att de ringer igen och ha telefonen till hand då! :D

Breeeeeev :)

Det kom ett brev på posten till mig idag från YFU! Vissligen innehöll det bara en kort hälsning om att de fått mina papper och att jag "snart kommer bli kontaktad av YFU för att bestämma tid för en intevju", men ändå! "Livstecken", haha :D

Nu ska jag plugga lite mera biologi, så mycket jag har pluggat inför morgondagens prov har jag nog aldrig pluggat inför ett prov, men har man halvkursprov så har man..


Nu är inte Louise jätteglad, nejnej, inte alls.

Jag ska posta papprena idag!

Nu. Vill. Jag. Skicka. In. Mina. Himlans. Papper. Så. Jag. Kommer. Till. Nästa. Steg. Snart.

-.-

Låter rubriken tala för sig själv den här gången.

Franska revolutionen.

Klockan är jag vet inte hur mycket, sist jag kollade var hon fem över ett. Jag är i valet mellan att 1) gå och lägga mig, och 2) skriva tre uppstatser om franska revolutionen. De ska lämnas in imorgon, men är bara för VG/MVG och G har jag gjort (skriver ut sista pappret - nu är det klart) men jag vill ju ha chans att få högre betyg... Å andra sidan har vi två revolutioner kvar, amerikanska och industriella (ja eller hur, vi gör dem i rätt ordning :D ), och jag kan ju jobba mig till ett högre betyg där, plus att slutbetyget sätts på det jag visar i slutet av året och inte det jag visar i december.
   Jag ska alltså skriva tre uppstatser. Eller inte. Det lutar mot inte. Jag är riktigt trött redan. Jag gör en och ser. Fast nej. Jag struntar i det nu, kollar imorgon om vi får mejla dem i helgen (de skulle vara inne vecka 48, dvs söndag kl 23.59^^), och nu går jag och lägger mig. Det är ju trots allt skola imorgon.


RSS 2.0