Börja blogga

Jag vill börja blogga. Problemet är att jag inte vet vad jag ska skriva om, om någon kommer läsa och om de som förhoppningsvis läser tycker att det är intressant att läsa det jag skriver. Jag vill börja blogga för att jag vill åka som utbytesstudent till USA nästa år och då vill jag blogga, tänker att det kan vara kul att börja tidigare och komma in i det. Men någon ska ju läsa också? Tänk om inte någon gör det? Idag hade jag 2 unika besökare, jag var en av dem. Det betyder ju ändå att en person har varit här, det är en start.

Idag är i alla fall en väldigt bra dag. Last hand-in i skolan så allt skolarbete för det här läråret är over and done with, det har varit solsken hela dagen och ungefär 20 grader i solen och varendra granne grillar! Underbart, det är sommar! Två veckor kvar i skolan, sen är det slut, inte för alltid men för nu. Det är så skönt!


Det regnar och jag skulle träna.

Det har regnat hela dagen idag, ända sen jag vaknade till nu. Inte för att det slutar nu, det tvivlar jag på. Men nu är ju nu.

Orienterade med skolan idag, självklart på en dag som det regnar på. Jag tycker inte om regn, men allt vatten i skogen är ganska okej eftersom jag inte känner att skorna är för små när dem är blöta! :)


Föresten så ska jag berätta syftet med den här bloggen. Jag hoppas att jag ska kunna blogga när jag reser, tex så ska jag på utbyte till Italien i sommar och jag vill åka som utbytesstudent ett år till USA 11/12. Just nu ligger jag lågt på USA-punkten och tänker börja ösa över information över mina föräldrar om ett utbytesår när sommarutbytet är klart i augusti/september, och sedan bär det förhoppningsvis av över Atlanten!

Ett inlägg måste vara först.

Sedan är frågan vad man ska skriva i det första inlägget, jag har lite idétorka just nu. Välkommen hit!

RSS 2.0