Några citat.

Jag vill verkligen skicka iväg mina papper till YFU nu. Allt är ifyllt förutom en sak, men snart är det förhoppningsvis också klart. Då ska jag skicka dem! :)

För att få tiden att gå lite snabbare lägger jag in några fina citat som sagts senaste tiden.

Anna Maria, and from now on refered to as Awesomeness i bloggen, en dag på en kemilektion: "They join cause' one doesn't want one and one wants one and "PLOPP"."

Märta, också hon får ett smeknamn (Dimethylbutane) till Awesomeness när hon skulle ta bussen till henne, hon bor på landet: "Du åker genom en skog och kommer ut på en åker och då ska du gå av."
   (Ifall någon inte förstod det roliga där, vad består landet av om inte skog, åker, skog, åker, skog, hus, åker, skog? :D)
   Värt att lägga till att Awesomeness inte förstod när hon skulle gå av så hon satt kvar till ändhållplatsen 40 minuter bort ungefär...

Dimethylbutane igen, skulle förklara skillnaden på mig och henne idag på fysiken:
"Vissa lärare förklara förklarar på ett sätt, går ner i alla gropar vilket är jättebra för då förstår man verkligen allt, men dem tänker inte som du och du tänker inte som dem och eran kommunikation brister. Du ska utforska varenda gruskorn av vägen medans dem går lite snabbare. Eller så gör man som jag gör, när jag ser slutet av vägen då springer jag dit direkt men så händer det att jag ramlar i en grop för att jag inte har utforskat gruskornen som du."

Lite sånt som min vardag består av.

Snart snart snart -.-

Nu blir jag snart lite irriterad. Varför ska det vara så svårt att få tag i en person när man behöver? Vi verkar aldrig vara hemma samtidigt...

Saken är den att på YFUpapprena är en fråga om man har släktingar som har varit iväg på utbyte tidigare, och eftersom jag har det och de vill veta land och år måste jag fråga min morster när mina kusiner var iväg (det är lättare än att försöka få tag i en som befinner i USA och en annan i London och den tredje har jag ingen aning om var han är) men. Jag får inte tag i henne. Ska prova ringa snart igen.

Och sedan ska vi betala anmälningsavgiften och skicka in papprena!

One of those great days which only comes around once in a while

Är det idag.

Jag har förlorat en debatt idag, fått piller att knapra på i tio dagar framöver av doktorn, har så mycket att göra över helgen att mina böcker inte fick plats i väskan på väg hem från skolan, det är redan kolsvart utomhus och det var det inte för en halvtimme sedan och kommer tvingas välja mellan att kolla på Vampire Dairies eller Bakom Kulisserna på HPDH ikväll (ser jag inte på Vamp. Dairies missar jag det eftersom jag inte är hemma när reprisen går, då är jag och ser HPDH på bio!, men om jag inte ser på Bakom Kulisserna praogrammet missar jag det för vi kan inte spela in-.-).

Men inget av det där spelar någon roll för jag är så otroligt glad just nu!!!Uppdatering 21.10: Jag glömde nämna att jag inte har lyckats få iväg mina papper till YFU än, måste få tar i min ena moster först... Wish me good luck, it seems to be pretty hard. Hon svarar aldrig på telefon :(

HPDH

Nu är min nedräkning nere på 0 - idag smäller det (fast inte för mig då som måste vänta ytterligare  två dagar, ända till fredag) - Harry Potter och Dödrelikerna (Deathly Hallows på engelska - därav DH) del 1 går upp på bio!

Tycker att den här passar idag, Voldemort's inbox:


Ha en trevligt stund på bion!


Jag vet inte vad jag ska sätta för rubrik.

Snön töar bort... Imorse regnade det. Glad är jag som hunnit åka skjärtlapp redan, ifall det inte kommer någon mer snö den här vintern. Bara ifall liksom. :D

Lovade ett par kompisar att jag skulle lägga upp en bild jag hittat med jämförelser av Harry Potter och Twilight. Jag har läst Twilightböckerna och tycker de är väldigt bra, filmerna däremot är usch fy blä och tvi för (ungefär). Den här är lite rolig ändå. Det är sådan hysteri kring Twilight, den borde cirkulera runt Harry Potter istället. Har knappt sett någon reklam alls för HP filmen som har preimär om FEM DAGAR och HP är ett världsfenomen. Konstigt. Kanske är det för att de dragit ut så långt som möjligt på sista HP-filmen för att kunna tjäna pengar att intenstiteten kring HP har trappats ner. Å andra sidan verkar producenterna för Twilight bara vilja tjäna lite kosing snabbt som sjutton. Nåja, inte mycket att göra åt.
Jag ser det snöar jag ser det snöar det var väl roligt hurra!

Vintern är här,
och lyser vitt på jorden.
Glädjen är stor,
när man ser alla flingor falla.

Vintern är här,
kom låt oss ta varandras händer,
för vintern är här!

(melodin från "Julen är här")

Det är kommit en decimeter snö idag, och det är lite kul, Sverige är ett land i norr där det snöar mycket, så har det alltid varit. Ändå blir hela samhället liksom "SNÖ? NOVEMBER? VA? *panikpanikpanik*" och allt ihopa brakar ihop. Lastbilar från södra Europa som fastnar överrallt och blockerar vägen, bilköer precis vart man än åker och bussarna slutar åka på grund av säkerhetsrisker (så stora bussar får inte köra när det inte är plogat). Folk diskuterar om skolan ställs in imorgon om inte bussarna börjar gå. Men jag cyklar ju så det gör inget för min del :D

MERA SNÖ ÅT FOLKET!

Min facebook profil är sönderflummad.

Som rubriken säger alltså. Vi (dvs jag och mina kära vänner som bland annat skrev 67 frågetecken som kommentarer, ett i varje ruta, dvs 67 nya notifications) fick för mycket socker efter lunchen idag + en och en halv håltimme (okej, jag fick för mycket socker, en dextrosol och en ren sockerbit, de andra... blev taggade av min pigghet tror jag nog) och flummade runt på facebook. Mestadels min profil. Andra måste tro att vi har en herrans massa skruvar lösta, men till mitt försvar säger jag då att det har vi inte, bara ibland. :)

P.S. När jag läste igenom gårdagens lilla inlägg upptäckte jag att jag inte var så tydlig, vet inte om någon förstod riktigt vad jag menade med "glimtare". Trailer.

Nu vet alla :D . D.S.

Inget kommer någonsin kunna jämföra sig med det här. Det går liksom bara inte.

Det förvånar mig hur det finns dem som inte läst Harry Potter. Inte ens sett filmerna. Alltså, de senaste filmerna är inte så där himla extremt bra men de första lyser det Harry Potter-stämning om så det är inte sant, men om man inte har läst böckerna men sett filmerna är man inte helt lost i alla fall.
   Annars har man missat ALLT. Harry Potter har funnits i hela mitt liv. Och hur sjutton lyckas Rowling skriva en sån story? Det är inte klokt. Men det är sorligt måste det vara för henne, hon får aldrig möta de personerna hon verkligen känner till 112% i verkligheten.

Jag var ledsen när jag läste ut sista Harry Potter boken första gången. Tänkte att nu var sagan slut. Har läst ut den igen nu. Sagan är inte slut. Sagan kommer aldrig ta slut.

Nästa film kommer föresten snart. SNART. 10 dagar. Too bad att jag fortfarande inte fattar hur man lägger in videoklipp i bloggen, annars hade jag kunna lägga in den nya Harry Potterglimtaren, men men... ("Glimtare" fick jag från en annan blogg, det är så sant, vem vill ha en släpvagn efter sig?)

Men bilder kan jag allt lägga upp på bloggen. Så teknisk är jag serru.

Hoppas på stependier också?

Nu händer allt på en gång känner jag. Var på biblioteket och tittade i stependieboken ett par timmar idag, rolig rolig läsning det där. Kanske det skulle finnas en hemsida som inte kostar pengar som man kan leta på, eller varför kan jag inte vara gjord av pengar? Skulle inte vara helt fel tycker jag :D

RSS 2.0