Lite beslutsångest.

Jag kan inte riktig bestämma mig för vad jag ska skriva. Jag har tre saker jag vill plinta ner på bloggen men i olika inlägg, det blir konstigt om jag lägger upp tre inlägg med en mening i varje. Men sakerna hör liksom inte ihop...

Det finns en utbytesorganisation som heter YFU (Youth For Understanding), de erbjuder utbytesår till Finland. Vad sägs, bör jag skrota drömmen om USA och åka till exotiska Finland istället?

Min mobil fungerar fortfarande, i alla fall någorlunda bra. Funderar på om jag ska tvätta den i tvättmaskinen. Det borde inte vara så här svårt att ha sönder en mobil.

Och

Jag vet vad jag tycker om för mat. Ni som läst de 32 frågorna i ett tidigare inlägg vet att jag inte är ett så stort fan av mat, men jag kom på en sak igår. Igår var en helt underbar dag. Jag TYCKTE om maten. Jag njöt nästan, trodde inte jag skulle uppleva den känslan när det gäller mat.
   Jag åt lasagne och korvstroganoff.


Det blev kanske lite rörigt det här inlägget, hmm...

Hoppsan.

Jag tröttnade på min mobil idag. Det är en sån där riktigt gammal Nokia som håller för evigt och när det väl händer något är det inte lönt att lämna in den för den är så gammal ändå. Jag hade tänkt köra den till slutet.

Slutet kom idag. Jag bara RÅKADE banka den i en tegelvägg, köra över den med cykeln och "tappa" den på marken x antal gånger. Den borde vara sönder. Det är den inte. Den fungerar lika bra  som innan de där olyckorna drabbade den. Lika dåligt snarare, den är riktigt urkass.
   Den går inte att stänga av, men när den väl stänger av sig själv går det inte att sätta på den igen. Jag har fått samma sms 8 gånger vilket lett till att jag lyssnat på samma meddelande 3 gånger, och för sjutton det kostar pengar att lyssna av telefonsvararen! Radio sattes på den i morse när det ringde, men ursäkta, det finns inte ens radio på den?!

Så farväl lilla älskade mobil. Snart ligger du i elektronikinsamlingen ute i soprummet.

Frågan är bara vad jag ska köpa för ny mobil?

Dessutom kommer jag inte in på min hotmail längre, kommer inte ihåg lösenordet. Toppen. Jag är helt avskärmad. Looovely.

P.S. Alltså, jag måste bara förtydliga: Jag gjorde ABSOLUT inte de här sakerna mot min mobil med flit, det var såklart olycklshändelser. Och att jag innan den fick uppleva hur det är att bli överkörd av ett 28" Crescent hjul tog ur minneskortet, simkortet och batteriet var bara av en ren tillfällighet. 
   Truly by accident, of course.


(Idétorka)

Halloj.

Dygning + 3 h sömn --> Det har varit det bästa dygnet på länge tjejer!
Ton med läxor som egentligen känns ganska onödiga + 3 prov
Orienteringstävling imorgon, dvs tidig morgon imorgon vilket betyder tidig kväll ikväll + tack vare den sömnlösa natten kommer nattens sömn vara i sisådär tre ljusår skulle jag tro (dvs, läggning kl 9)

= En liten lördag i september en gång långt långt borta.


*UPPDATERING 26 september*

Ett litet tips: Var inte vaken ett och ett halvt dygn varpå du sover 10 nästan 11 timmar och sedan tävlar. Det är ingen bra kombination.

Såvida du inte tycker om att benen känns som gelé ute i skogen, att vara helt darrig när du kommer i mål och så trött att du skulle kunna gå och lägga dig och sova till imorgon när klockan är 17.49.

Men jag har haft himla kul, så jag klagar egentligen inte jag bara berättar :D


Jag tog några frågor från en annan utbytesstudents blogg, hoppas det var okej för dig.

01. Stänger du av mobilen när du sover? Ibland, ibland inte.02. Vem såg dig senast naken? Jag. 03. Hur såg du ut på högstadiet? Som nu. 04. Hur kommer du se ut om tjugo år?Jag kommer gå runt hela dagarna i vita kläder på ett sjukhus. 05. Hur var du på dagis? Jag visste allt om alla. Man kunde fråga mig vems en viss tofs var. Jag visste. Och så älskade jag tejp, jag och mina kompisar tejpade så mycket att våra föräldrar fick köpa tejp till dagis. 06. Hur är du att ha som arbetskamrat? Jag jobbar inte om man bortser från skolan som faktiskt är mitt jobb. Jag är positiv. Ambitiös. 07. Har du celluliter? Just nu har jag en herrans massa myggbett. 08. Biter du på naglarna? Nepp. 09. Har du något handikapp? Nej, men min kära mams och paps tycker att jag pratar för fort. Har hört att det tyder på att man är intellegent. 10. Är du rädd för att få hängbröst? Det får alla tanter det är bara att gilla läget. 11. Tror du att gud är en man eller en kvinna? Jag tror att Gud är en hen. 12. Svär du? Såklart, det gör alla. Även dem som säger sig aldrig svära svär ibland. 13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen? Skulle vara det om jag träffade på någon från Jehovas Vittnen så länge den personen var trevlig mot mig. 14. Hur homo är du på en skala 1 - 10? Ja du... Det vet jag inte. 15. Tror du på utomjordningar? Varför skulle jordingarna vara ensamma i universum? Och vi är faktiskt rymdvarelser vi också. 16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut, vad väljer du? Det spelar ingen roll vad jag äter, maten är oftast tråkig hur som helst. Att äta är överskattat. 17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? Allt som innehåller ärtor som inte går att peta bort. 18. Har du blivit arresterad? Nej. 19. Ljuger du? Jag tror inte att man skulle må bra av att bara tala sanning hela tiden. 20. Har du kysst en polis? Nej. 21. Är du rädd för Securitasvakter? Nej, jag tycker dem är coola. 22. Har du någonting att dölja? Absolut. 23. Vad har du på din nyckelknippa? Dubbla hemnycklar, 2 skåpnycklar fast det är bara en som fungerar, två cykelnycklar och en bricka från polisen tror jag som det står något säkerhetsnummer på. 24. Är du / har du varit gift? Nej. Jag brukar lägga mina tårtbitar ner med flit. 25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen? Det är väl bättre att jag hämtar honom än att han traskar runt full på stan? 26. Kan du laga cyklar? Jag kan tvätta dem! 27. Kan du fixa med bilar? Såklart, det är det lättaste som finns. Har jag glömt att säga att jag brukar meka med bilar varje dag efter skolan? 28. Brukar du köra om? På cykel, jämt. Alla cyklar ju så sakta. 29. Kan du baka bröd? Det är ju så himla svårt, men ja. 30. Vet du hur man frostar av en frys? Japp, det vet jag. 31. När sa du senast att du älskade någon? Ingen aning men det var nog inte så länge sedan. 32. Vilken tvserie skulle du helst leva i? Ugly Betty, Betty skulle vara min moster.

Tog dem från Louises blogg som är länkad under mina länkar. Tackartackar Louise :)


Alltså vilken underbar dag.

Det här är verkligen en toppendag. Jag har pluggat 5 timmar och har fortfarande en uppsats kvar att skriva (fast den skjuter jag upp till imorgon och sen ska den in på tisdag), kom nyss på att jag måste förbereda ett tal till Rotarylunchen imorgon om sommarutbytet, jag vill otroligt gärna läsa HP7 (Harry Potter och Dödsrelikerna alltså) som jag precis börjat göra och jag har inte varit utanför dörren idag. Satt lite vid ett öppet fönster förut, det räknas väl som frisk luft?

Härom dagen hade jag 7 unika besökare. En var jag. Men det är det högsta på typ en månad eller så, och jag tror det är för att jag numera har länkat till lite andra utbytesstudenter och då tänkte jag berätta för att nya här vem jag är :)

Jag heter Louise och är 16 år, går Pre-DP i år (dvs ettan, börjar på International Baccalareate Diploma Programme nästa år, förhoppningsvis näst-nästa år). Jag vill bli utbytesstudent (that's why näst-nästa år) och nu i sommar har jag varit på short term exchange med Rotary.

Jag vill åka till USA nästa år alltså.

Pratade seriöst med mamma och pappa om det i veckan och de är positiva till det! Woho! Har bokat möte med SYOn på skolan på torsdag för att prata stependier (hoppas hoppas hoppas man kan få några sånna! :D ) och idag har jag börjat göra listor över de olika organistationerna. Det känns som att jag kan ha satt igång något nu :D


Jag var bara tvungen att berätta en sak. Det är min tredje time på pallen på orienteringstävlingar :)

Vi var och sprang Stafett-DM idag jag och min orienteringsklubb, vi knep silvret :)


Egentligen kan vi inte säga att vi "knep" silvret. Vi som sprang andrasträckan tappade 10 minuter mot vinnarna, och då hade vi gått ut en minut efter dem.. E ehehe...
   Treorna råkade få över en timme på sin sista löpare, så även fast vi gav våran sista löpare ett försprång mot den klubben med "hela" trettio sekunder så var det inte så svårt för henne att hålla andraplatsen, hon sprang en halvtimme snabbare än den stackars andra tjejen som måste ha virrat bort sig rätt rejält.
   Det fjärde laget stämplade bort sig, dvs blev inte godkända.

Passar på att länka till tjejen näst längst till högers blogg, Clara heter hon.

http://clarajo.blogg.se/2010/september/stafett-dm.html


RSS 2.0