Bröllop, klippning, läkarundersökning, nervositet.

Ändå upp till nu, när folk har frågat om och om igen "Är du nervös då?" eller "Hur känns det, är det inte nervöst?", "Vad spännande, hur känns det?", har jag svarat, "Inte än (nervös alltså), just nu känns det bara jättekul". Nu börjar jag bli nervös.

Jag ska klippa mig imorgon, eller, en frisör ska klippa mig, och på torsdag ska jag göra en till läkarundersökning, utöver den jag gjorde i vintras. Den jag gjorde då var, visade det sig i fredags, inte tillräckligt omfattande för att få idrotta på skolan, så jag måste göra en till och fylla i ett speciellt formulär nu. Det bästa är om jag gör det innan jag åker, och på torsdag lyckades vi få en tid, som egentligen var en företagstid, för de har inga lediga tider förän den 22a eller 23e, men då har jag ju åkt.
Och jag fick veta av min värdmamma att vi ska på bröllop i september, ska bli jätteroligt! Vet dock inte vilka de lyckliga är, men bröllop bara i sig<3
Nu ska jag gå ner och baka kakor är Ulla som gav mig en tid för undersökningen fast det egentligen inte fanns någon. Det är lite liten-gullig-och-söt-mormor/farmor varning på det, men det var så snällt av henne att vi tycker hon är värd det. Skärgårdskakor eller bullar blir det, vi får se.

Kommentarer

Vill du hälsa något?

Vad heter du?:

E-postadress: (bara jag kommer se den)

Bloggar du själv?

Vad har du på hjärtat?

Trackback
RSS 2.0